Bruidsfotografie

Gefeliciteerd! Eindelijk heeft jouw grote liefde je ten huwelijk gevraagd. Je hebt al precies voor ogen hoe jullie dag eruit moet gaan zien. Je droomde immers al als klein meisje over trouwen en nu kun je het ook echt gaan plannen. Hoe gaaf is dat! Maar dan komt die checklist met zoveel puntjes die geregeld moeten worden. Het leukste is natuurlijk het uitzoeken van DE jurk en het bezoeken van verschillende prachtige trouwlokaties. Het moet romantisch zijn, een beetje luxe uitstralen en je moet de liefde kunnen proeven zodra je bij de lokatie binnen stapt. Je wilt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en dat dit natuurlijk ook prachtig wordt vastgelegd. Je gaat opzoek naar een fotograaf die bij jou past maar zodra je bij google bruidsfotograaf intypt zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel fotografen en zoveel verschillende stijlen. Je bekijkt honderden foto’s om bij de perfecte fotograaf uit te komen die bij jouw stijl past.  Je wilt namelijk een lichte, rustige en romantische uitstraling. Een fotograaf die jou begrijpt, weet wat jij wilt voor jouw speciale dag. Een fotograaf die niet alleen fotografeert, maar er ook is voor jou. Een soort al in one fotograaf die je helpt en die je daar waar nodig is een beetje aanstuurt. Iemand waarmee je meteen een klik hebt en waar jij je fijn en op je gemak bij voelt. Want ja, je voelt je misschien niet zo fotogeniek en voelt je vaak niet zo op je gemakt als en op de foto gezet moet worden. Dus die klik is zo belangrijk.Laat mij dit voor jullie doen. Door mijn ervaring weet ik precies wat jullie nodig hebben en wanneer jullie dat nodig hebben. Ik weet jullie precies zo te fotograferen dat jullie die mooie, lichte en romantische stijl krijgen in jullie foto’s. Foto’s die jullie speciale dag perfect weergeven en waar jullie nog heel lang van kunnen genieten. Geen strak geposeerde foto’s en met zo min mogelijk camera-smiles.
Wil je meer lezen over bruidsfotografie? Lees dan mijn blog met 9 tips voor nog mooiere foto’s op jullie dag!

Pakketten

Omdat een bruiloft heel persoonlijk is kun je bij mij kiezen uit verschillende pakketten. Je kunt kiezen uit “Alles is liefde” (large), “Weg van jou” (medium) en “Ja ik wil” (small). Zo kunnen jullie zelf kiezen wat het beste bij jullie speciale dag past.

Binnen een week krijgen jullie enkele foto’s als preview die jullie speciale dag in zijn geheel weergeven. Deze preview zal voorzien zijn van mijn logo.

2 Maanden na jullie bruiloft zien we elkaar weer tijdens de bestelsessie om alle foto’s te bekijken. Ook bekijken we dan de verschillende albums, wanddecoratie en luxe cadeau artikelen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Allen van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier maken jullie je eigen tastbare kunstcollectie van jullie bruiloft. Een herinnering voor het leven waar later ook jullie kinderen nog van kunnen genieten.

Met mijn foto’s vertel ik graag het hele verhaal! Mag ik die van jullie ook vertellen?

Alles is liefde!

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 10 uur fotografie
– Mijn tijd, kennis en kunde over de
nabewerking van jullie foto’s
– 300 foto’s op hoge resolutie
– Luxe trouwalbum van 30×30 incl. 20 spreads (40 pagina’s) t.w.v. €449,- (upgrade mogelijk)

€2199,-

Meest geboekt!

Ja, ik wil!

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 8 uur fotografie
– Mijn tijd, kennis en kunde over de
nabewerking van jullie foto’s
– 250 foto’s op hoge resolutie
– Luxe trouwalbum van 30×30 incl. 15 spreads (30 pagina’s) t.w.v. €399,- (upgrade mogelijk)


€1999,-

Basic

 Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 6 uur fotografie
– Mijn tijd, kennis en kunde over de
nabewerking van jullie foto’s
– 200 foto’s op hoge resolutie
Luxe trouwalbum van 20×20 incl. 15 spreads (30 pagina’s) t.w.v. €299,- (upgrade mogelijk)


€1799,-

Album upgrade

Album exclusive incl. bewaarbox en USB-houder

30×30 cm

Luxe linnen of kunstleren

album met foto op acryl

30 spreads (60 pagina’s)

Deep mat papier

€999,-

Ouderalbum

15×15 cm

Luxe linnen of kunstleren cover

15 spreads (30 pagina’s)

€115,-

Ouderalbum

20×20 cm

Luxe linnen of kunstleren cover

15 spreads (30 pagina’s)

€135,-

Ouderalbum

20×20 cm

Luxe linnen of kunstleren cover

20 spreads (40 pagina’s)

€149,-

Wil je meer inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Of vraag meteen de brochure aan.

You will forever be my always…

Voelt dit als een match?

Neem dan even contact met mij op via dit contact formulier. Een kennismaking is altijd vrijblijvend.

Door het invullen van dit formulier kom je automatisch op de maillijst van de nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven.

Brochure aanvragen