Algemene voorwaarden

Fotoshoot

U dient zelf alle informatie te verzamelen voor de shoot:  plaats, datum, tijdstip, wat u mee moet nemen etc. Meestal plannen we lang van tevoren een datum en u kunt even voor de datum contact opnemen voor meer details. Dit kan via email.

Fotoshoot aan huis

Bij een newborn of babyshoot kom ik bij u aan huis. Mocht er binnen gerookt worden, kom ik niet bij u thuis. Dit i.v.m. mijn astma.

Betaling

U krijgt meteen na de fotoshoot per mail een factuur. Deze dient binnen 7 dagen voldaan te zijn.

Mocht je kiezen voor een combinatieshoot voor zwangerschapsfotografie en newbornfotografie krijg je een korting op de newbornfotografie. De betaling hiervoor kan op 2 manieren.
1: je betaalt het volledige bedrag na de zwangerschapsshoot
2: je betaald alleen de volledige zwangerschapsshoot zodra deze is geweest en krijg een 2e factuur na de newbornshoot met korting.

De foto’s

Bij de prijs zitten het aantal afgesproken door mij uitgekozen foto’s in begrepen. Als de betaling binnen is ga ik met deze 10 foto’s aan de slag en ontvangt u deze binnen 14 dagen. Daarnaast krijgt u ook een lijst met de overige foto’s. Deze zijn grotendeels onbewerkt en met een groot logo erdoorheen. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor u als u extra foto’s wilt bij bestellen en mogen niet op Facebook oid getoond worden. Ik stuur deze alle naar u toe via We Transfer.

Uw keuze

Aan de hand van de foto’s met watermerk maakt u een keuze en kunt u de nummers van de bestanden aan mij doorgeven. Deze bestanden kunnen worden nabesteld, volgens het tarief op de prijslijst.

Nabewerking

De nabewerking van uw foto’s duurt maximaal 2 weken. De foto’s worden via WeTransfer verstuurd.

Aansprakelijkheid

Mariëlle van Hamont Photography stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot.

Mariëlle van Hamont Photography stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door omstandigheden als (onverwachts) slecht weer of kinderen die niet op de foto willen. Mariëlle van Hamont Photography zal het volledige bedrag van de shoot in rekening brengen.

Afzegging

U dient uw afspraak minimaal 4 weken van tevoren af te zeggen. Het bedrag wordt ander gewoon in rekening gebracht. uitzonderingen daargelaten.

Bij ziekte verwacht Mariëlle van Hamont Photography dat u binnen 2 weken een nieuwe afspraak maakt.

Neem je geen contact meer op na het maken van de afspraak, of kom je niet opdagen op het afgsproken tijdstip dan zal Mariëlle van Hamont Photography een bedrag van 25,00 in rekening brengen. In jouw plaats had een andere shoot plaats kunnen vinden.

Geboortefotografie

Aangezien ik soms ook geboortes fotografeer zullen deze altijd voor gaan. Heb je een shoot gepland staan en ik wordt weggeroepen voor een geboorte dan kan dat, de shoot zal dan op een later tijdstip plaatsvinden. Ook als ik een hele nacht heb overgeslagen door een geboorte zullen de shoots de volgende dag, in ieder geval in de ochtend niet doorgaan. (dit geldt niet voor bruiloften!)

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s is van Mariëlle van Hamont Photography. De foto’s mogen niet zonder akkoord van Mariëlle van Hamont Photography gepubliceerd worden. De foto’s mogen niet worden bewerkt, bijgesneden etc.

Naamsvermelding

Als de foto’s gebruikt worden om bijvoorbeeld op Facebook te laten zien, zou ik het heel erg leuk vinden om benoemd te worden. Een simpele tag volstaat.