Zwangerschappen

Wil je een prachtige fotoreportage van je zwangerschap om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen? Dat kan natuurlijk! Buiten, op het strand of in het bos bij natuurlijk licht of misschien wel bij zonsondergang om zo de mooiste plaatjes te krijgen, niks is mij te gek. Het kan natuurlijk ook altijd gewoon lekker thuis. Bij het maken van een afspraak kunnen jullie aangeven wat jullie wensen zijn en waar jullie de shoot graag zouden houden.
Ik ben in het bezit van 3 verschillende zwangerschapsjurken die vrijblijvend gebruikt mogen worden.

Het mooiste is om een zwangerschapsreportage te plannen tussen de 27 en 33 weken. 

De kosten voor deze reportage zijn:

Zwangerschap 1 a 1,5 uur                                                €120,-

Hoe werk ik?

Vanuit een spontaan en natuurlijk oogpunt zorg ik voor pure en eerlijke foto’s van jullie speciale dag. Geen strak geposeerde foto’s dus en zo min mogelijk camera smiles’. Ik werk vanuit mijn hart en zal zoveel mogelijk in de schaduw werken en soms met mijn neus midden in de actie om zo de mooiste plaatjes vast te kunnen leggen.

Jullie werken en leven maanden misschien zelfs jaren naar deze ene speciale dag toe. Het uitzoeken van “de” locatie, “de” bruidsjurk en “het” pak. Het voorbereiden van speeches en het ontwerpen van de bruidskaart. Dan zoek je waarschijnlijk een fotograaf die bij jullie stijl past.
Als dit alles jullie aanspreekt dan nodig ik jullie van harte uit voor een kennismaking. Op die manier kunnen we elkaar al in het echt spreken en kijken of er een klik is. Mocht dit zo zijn kunnen we jullie wensen alvast bespreken. Dat vind ik niet alleen gezellig maar het is natuurlijk ook erg handig. Zo kan ik me optimaal voorbereiden op jullie dag en weten jullie natuurlijk wat jullie in huis halen!

Wat krijgen jullie bij mij?

Ik sta van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor jullie klaar voor een vaste prijs. Hierbij inbegrepen zitten zo goed als alle foto’s die ik gedurende die dag maak in origineel formaat bewerkt en al! 

Binnen een week krijgen jullie enkele foto’s als preview die jullie speciale dag in zijn geheel weergeven.

Voor een meerprijs maak ik ook een schitterend fotoboek mochten jullie daar interesse in hebben. Dit kunnen jullie aangeven tijdens het gesprek maar dit mag ook nog achteraf binnen een maand na de trouwdatum. Wil je meer informatie stuur dan even een mailtje. 

Met mijn foto’s vertel ik graag het hele verhaal van begin tot eind. Mag ik jullie verhaal ook vertellen?