Gezinnen & Kinderen

Verlang jij ook zo naar mooie tijdloze foto’s van je gezin en/of kinderen, maar het lukt je steeds niet om ze mooi op de foto te krijgen? Je herkent het vast wel, je kind is fijn aan het spelen wat een heel mooi beeld opleverd. Je pakt je telefoon en precies op het moment dat je de foto wilt maken staat hij/zij op en gaat iets anders doen. Weg mooi foto momentje. Of je krijgt ze niet allemaal tegelijk op de foto. De een kijkt naar links de andere naar rechts. Ow en wacht de baby heeft nog een snottebel en vervolgens is kind 2 alweer weggerend om te gaan spelen. De selfies die je dan maar vlug maakt met je hele gezin zijn leuk maar niet voor aan de muur of voor in een mooi album.

Ik herken dat zo goed. Zodra ik mijn telefoon erbij pak denken mijn kinderen meteen, he leuk een filmpje! Of krijg ik de vraag wie belt er? Weg mooie ongestoorde foto. Want zeg nou zelf, de foto’s waarop ze helemaal als zichzelf staan zijn echt de mooist!

Deze foto’s kan ik voor jullie maken. Lekker ongestoord
tijdens een wandeling in het bos of bij mij in de studio. Geen strak geposeerde foto’s maar gewoon lekker zoals jullie zijn. Zo maken we van een fotosessie een echte leuke beleving en krijg jij de foto’s waar je zo naar verlangt.

Heb je liever tijdloze schilderachtige portretten van je kinderen? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een portret sessie besteed ik heel veel aandacht aan het complete plaatje. De compositie, de emotie en uitstraling het moet echt helemaal kloppen.

Dit zijn beelden waar je uren naar kunt kijken en waar je elke keer weer door geraakt wordt. Portretten die je maar wat graag aan je muur wilt hebben hangen en waar je niet alleen jezelf maar ook opa en oma heel blij en trots mee zult maken.

Last van kledingstress voor je fotoreportage?? Lees dan snel mijn blog met mijn 10 favoriete kinderkledingmerken!

Waar kun je uit kiezen

Pakket: Just my kids

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?
– Het kennismakingsgesprek
– Fotoreportage van 60 minuten in mijn studio of in het bos
– Mijn kennis en kunde over de nabewerking van jullie foto’s
– Een online gallery met daarin 20 foto’s voorzien van watermerk
– 13×13 minialbum t.w.v. €39,-
€100,-

Pakket: Family

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?
– Het kennismakingsgesprek
– Fotoreportage van 90 minuten in mijn studio of in het bos
– Mijn kennis en kunde over de nabewerking van jullie foto’s
– Een online gallery met daarin 25 foto’s voorzien van watermerk
– 13×13 minialbum t.w.v. €39,-
€125,-

Pakket: Portret

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?
– Het kennismakingsgesprek
– Fotoreportage van 60 minuten in mijn studio incl. styling advies
– Mijn kennis en kunde over de nabewerking van jullie foto’s
– Een online gallery met daarin 10 foto’s voorzien van watermerk
– 13×13 minialbum t.w.v. €39,-
€100,-

Digitale bestanden en overige producten zijn niet inbegrepen bij de reportage pakketten.

De online gallery bevat alleen foto’s van lage resolutie die voorzien zijn van watermerk.

De bestelsessie:

Maximaal 3 weken na de sessie plannen we een bestelsessie in mijn studio waar jullie dan voor het eerst alle beelden te zien krijgen.

Het verloop van de bestelsessie:
Eerst bekijken we samen jullie prachtige foto’s. Daarna stellen swe amen jullie minialbum samen en kijken we naar al mijn andere producten. We beginnen met het uitkiezen van een prachtig handgemaakt en gepersonaliseerd album of wat dacht je van een prachtige wanddecoratie voor bijv. boven de bank of misschien wel voor op jullie slaapkamer. Ik heb verschillend opties in mijn studio liggen maar er zijn en natuurlijk nog veel meer.
Zodra we dit gedaan hebben bekijken we bij stap 2 hoeveel digitale bestanden jullie willen hebben.
Als we stap 1 en stap 2 doorlopen hebben bekijken we nog de extra producten zoals afdrukken, giftboekjes en nog veel meet leuke producten die je evt. cadeau kan doen aan opa en/of oma.

Al mijn producten zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan levenslang mee. Je maakt dus niet alleen iets voor jezelf maar ook een nieuw stukje familiegeschiedenis.

 

De albums

Foto producten voor een tastbare herinnering. 20x20 fineart album met embossing en 10 spreads
Foto producten voor een tastbare herinnering. 30x30 fineart album met embossing en 10 spreads
Foto producten voor een tastbare herinnering. 30x30 fineart album met embossing en 10 spreads en een fotocover

Natuurlijk heb ik veel meer producten dan alleen albums. Wat dacht je van wanddecoratie zoals een mooi canvas of een luxe foto achter plexieglas?! Wil je die graag ook even bekijken? Neem dan gerust even een kijkje op de speciale producten pagina. Ook vind je hier extra informatie zoals formaten, prijzen en upgrades.

Wil je meer inspiratie opdoen voor je eigen lifestylereportage of je fine-art portretsesie? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Of vraag meteen de brochure aan.