Gezinnen & Kinderen

Verlang jij ook zo naar mooie tijdloze foto’s van je gezin en/of kinderen, maar het lukt je steeds niet om ze mooi op de foto te krijgen? Je herkent het vast wel, je kind is fijn aan het spelen wat een heel mooi beeld opleverd. Je pakt je telefoon en precies op het moment dat je de foto wilt maken staat hij/zij op en gaat iets anders doen. Weg mooi foto momentje. Of je krijgt ze niet allemaal tegelijk op de foto. De een kijkt naar links de andere naar rechts. Ow en wacht de baby heeft nog een snottebel en vervolgens is kind 2 alweer weggerend om te gaan spelen. De selfies die je dan maar vlug maakt met je hele gezin zijn leuk maar niet voor aan de muur of voor in een mooi album.

Ik herken dat zo goed. Zodra ik mijn telefoon erbij pak denken mijn kinderen meteen, he leuk een filmpje! Of krijg ik de vraag wie belt er? Weg mooie ongestoorde foto. Want zeg nou zelf, de foto’s waarop ze helemaal als zichzelf staan zijn echt de mooist!

Deze foto’s kan ik voor jullie maken. Lekker ongestoord
tijdens een wandeling in het bos of bij mij in de studio. Geen strak geposeerde foto’s maar gewoon lekker zoals jullie zijn. Zo maken we van een fotosessie een echte leuke beleving en krijg jij de foto’s waar je zo naar verlangt.

Last van kledingstress voor je fotoreportage?? Lees dan snel mijn blog met mijn 10 favoriete kinderkledingmerken!

Waar kun je uit kiezen

Pakket: Family

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek

– Fotoreportage van 90 minuten in het bos

– 5 digitale bestanden

– 15×15 minialbum incl. 6 tot 8 foto’s

€249

Overige digitale bestanden en producten zijn niet inbegrepen bij de reportage pakketten.

De online gallery bevat alleen foto’s van lage resolutie die voorzien zijn van watermerk.

De bestelsessie:

Maximaal 3 weken na de sessie plannen we een bestelsessie in mijn studio waar jullie dan voor het eerst alle beelden te zien krijgen.

Het verloop van de bestelsessie:
Eerst bekijken we samen jullie prachtige foto’s. Daarna stellen swe amen jullie minialbum samen en kijken we naar al mijn andere producten. We beginnen met het uitkiezen van een prachtig handgemaakt en gepersonaliseerd album of wat dacht je van een prachtige wanddecoratie voor bijv. boven de bank of misschien wel voor op jullie slaapkamer. Ik heb verschillend opties in mijn studio liggen maar er zijn en natuurlijk nog veel meer.
Zodra we dit gedaan hebben bekijken we bij stap 2 hoeveel digitale bestanden jullie willen hebben.
Als we stap 1 en stap 2 doorlopen hebben bekijken we nog de extra producten zoals afdrukken, giftboekjes en nog veel meet leuke producten die je evt. cadeau kan doen aan opa en/of oma.

Al mijn producten zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan levenslang mee. Je maakt dus niet alleen iets voor jezelf maar ook een nieuw stukje familiegeschiedenis.

 

De albums

Basic Album:
 15×15 cm
Basic linnen cover
10 spreads
(20 pagina’s)
€199,-

Luxe Album:
20×20 cm
luxe linnen of kunstleren
fotocover of embossing
10 spreads (20 pagina’s)

€299,-

Exclusive Album:
30×30 cm
Luxe linnen of kunstleren
album met grote foto op acryl

10 spreads (20 pagina’s)

€399,-

Wist je dat ik nog veel meer producten in mijn assortiment heb zitten dan alleen albums! Wat dacht je van wanddecoratie zoals een mooi canvas of een luxe foto achter plexieglas. Neem dus snel even een kijkje op mijn speciale producten pagina. En bedenk alvast hoe jij je eigen tastbare collectie wilt gaan samen stellen!

Inspiratie opdoen voor je eigen sessie!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn leuke acties en bijzondere gebeurtenissen? Meld je dan aan voor mijn VIP-members groep op Facebook!