Gezinsfotografie

Samen met je gezin op de foto? Dat kan met gezinsfotografie.

Je herkent het vast. Je hebt je telefoon bij de hand en maakt geregeld foto’s van je kinderen, je man/vriend met kinderen, maar wanneer staan jullie er nou eens allemaal leuk op?

Ik heb dat ook hoor. Mijn telefoon staat vol met foto’s van mijn kinderen maar echt een leuke gezinsfoto zit er niet tussen, gezinsfotografie kan daarbij helpen.

Samen ga ik met jou en je gezin lekker naar buiten het bos in en gaan we op een leuke, spontane manier foto’s maken. Geen rare poses of camera smiles, maar gewoon puur zoals jullie zijn.

Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten. Genieten van de natuur, het uitje maar vooral van elkaar.

Last van kledingstress voor je fotosessie?? Lees dan snel mijn blog met mijn 10 favoriete kinderkledingmerken! Oh en geen nood. Je ontvangt van mij een styling gids met nog veel meer tips.

Gezinsfotografie

– Kennismakingsgesprek

– 1 fotosessie van maximaal 1 uur

– 15×15 basic album

– 10 HQ digitale bestanden 

– €25,- product tegoed (digitale bestanden uitgesloten)

€249

Overige digitale bestanden en producten zijn niet inbegrepen bij de reportage pakketten.

De bestelsessie:

Maximaal 3 weken na de gezinsfotografie sessie plannen we een moment waarop jullie terug komen en voor het eerst alle beelden te zien krijgen.

Het verloop van de bestelsessie:
Eerst bekijken we samen jullie prachtige foto’s. Daarna stellen we samen jullie album samen en kijken we naar al mijn andere producten. Hierbij kun je denken aan mooie afdrukken of misschien we een ingelijste print voor aan de muur. Van alles heb ik een voorbeeld zodat je ook meteen een beeld hebt van de prachtige kwaliteit van mijn producten.

Je kunt uiteraard ook je pakket uitbreiden met extra digitale bestanden. 

 

De albums

Basic Album:
 15×15 cm
Basic linnen cover
10 spreads
(20 pagina’s)
€199,-

Luxe Album:
20×20 cm
luxe linnen of kunstleren
fotocover of embossing
10 spreads (20 pagina’s)

€299,-

Exclusive Album:
30×30 cm
Luxe linnen of kunstleren
album met grote foto op acryl

10 spreads (20 pagina’s)

€399,-

Wist je dat ik nog veel meer producten in mijn assortiment heb zitten dan alleen albums! Wat dacht je van wanddecoratie zoals een mooi canvas of een luxe foto achter plexieglas. Neem dus snel even een kijkje op mijn speciale producten pagina. En bedenk alvast hoe jij je eigen tastbare collectie wilt gaan samen stellen!

Inspiratie opdoen voor je eigen sessie!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn leuke acties en bijzondere gebeurtenissen? Meld je dan aan voor mijn VIP-members groep op Facebook!