Wie ben ik…

Mijn naam is Mariëlle en ik ben gelukkig getrouwd met Stefan en moeder van 3 geweldige kinderen. Mijn oudste draagt de naam Raf en is 6 jaar en mag zich grote broer noemen van Emmelie die 4 lentes jong is & Liv die in december 2019 geboren is.

Waarom fotografeer ik:

‘s Avonds als het donker was buiten, koud en regenachtig kropen wij vroeger graag bij elkaar op de bank. Vaak waren mijn opa en oma dan ook bij ons en werd er veel gepraat over vroeger. Mijn opa heeft bij de marine gezeten in curacao en heeft daar ook veel mooie dingen meegemaakt. Maar dat niet alleen ook hij was een echte natuurliefhebber en wandelde graag. Als we dan zo ‘s avonds lekker bijelkaar waren keken we geen televisie nee integendeel. Er werd dan een groot projectiescherm in de woonkamer gezet en de diaprojector werd ervoor geplaatst. Zo beleefde ik de mooiste avonturen. Er werd allemaal lekkers op tafel neergezet en zo bekeken wij avonden lang de vele dia’s zijn mijn opa en oma maar ook mijn eigen ouders hadden gemaakt. Dia’s van  vroeger toen mijn opa en oma nog klein waren, van verre reizen, van familie bijeenkomsten, van feestjes noem maar op. Dat waren echt machische momenten voor mij. Ik vond het zo’n heerlijk gevoel. De herinneringen die met mij gedeeld werden, ik kreeg gewoon echt te zien waar ik vandaan kwam. Wat mijn roots zijn en van wie ik mijn karaktereigenschappen heb. Tot op de dag  van vandaag zijn die herinneringen nog steeds heel waardevol voor mij. Ze hebben mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben. Ze zijn zelfs nog waardervoller geworden aangezien mijn opa in 2019 is overleden. Ik zal zijn verhalen en dia avondjes voor altijd moeten missen maar de foto’s (dia’s zelfs) van die momenten heb ik nog. Daar ben ik echt zo dankbar voor. 

Ook jullie gun ik een blijvende herinnering van een bijzondere periode uit jullie leven. Iets waar jullie trots op kunnen zijn en die jullie de rest van je leven zult koesteren. Ik zie dat niet in digitale bestanden maar juist ik het afdrukken van jullie prachtige foto’s. Dit kan zijn doormiddel van een prachtig album of een mooi kunstwerk voor aan de muur.

Fotografie is mijn passie en mijn leven. De emoties en de liefde die ik mag vastleggen zijn geweldig. Het geeft mij energie en ik kan er mijn creativiteit helemaal in kwijt. Juist de bijzondere momenten in jullie leven leg ik het allerliefste vast. Je kunt hierbij denken aan jullie huwelijk, een pasgeboren kindje of juist de zwangerschap.

Ik ben een fine art / lifestyle fotograaf met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Ook leg ik graag de spontane momenten vast, dit zorgt vaak voor hele mooie en memorabele foto’s. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. Ik werk graag met kleine, soms grappige aanwijzingen die natuurlijke en spontane reacties naar voren brengen. Hierdoor zijn de foto’s een heel stuk minder geposeerd en zijn de emoties die ik vast leg eerlijk en puur.

Feitjes en dromen

Ik ben een theeleut, een echte natuurliefhebber en wandel daarom ook heel erg graag. Ik ben een fanatieke danser, ik knuffel graag met mijn kids, vind familytime heel erg belangrijk en heb 2 hondjes.

Als droom heb ik om ooit te verhuizen naar het platteland. Een boerderij waar we kippen, geiten en paarden kunnen houden en een moestuin voor mijn man.
Eén van mijn dromen is onlangs uitgekomen. Een super mooie studio waar ik jullie alles kan bieden wat ik als fotograaf jullie maar kan bieden. The full experience zeg maar.


All our dreams can come true.
If we have the courage to pursue them!


Willen jullie ook mooie foto’s van jullie speciale dag, jouw zwangerschap of jullie pas geboren wondertje? Neem dan gerust contact met mij op. Een kennismaking is altijd vrijblijvend. Wil je weten hoe ik fotograaf ben geworden?? Lees dan snel mijn blog hierover!

Mijn werkwijze:

Mijn werkwijze bestaat eigenlijk uit 3 onderdelen. Namelijk een kennismaking bij mij in de studio of telefonisch, de fotosessie zelf en als laatste, de bestelsessie.

De Kennismaking:

Tijdens een kennismaking bespreken we wat jullie wensen zijn en leren we elkaar alvast een beetje kennen. Jullie kunnen dan ook alvast mijn producten bekijken waaruit jullie tijdens de beslesessie kunnen kiezen. (bij een telefonische kennismaking kan dit uiteraard niet)

We bekijken dus eigenlijk al het eindresultaat nog voordat we met de fotosessie zijn begonnen. Tijdens de kennismaking hoeven jullie nog niet door te geven voor welke producten jullie gaan en/of welke collectie jullie graag willen hebben. Tijdens de bestelsessie hebben we daar alle tijd voor.

De fotosessie:

Aangezien we al een kennismaking hebben gehad weet ik van te voren al wat jullie willen en wat jullie smaak is. Zo kan ik me optimaal voorbereiden in mijn studio en jullie de volledige aandacht geven die jullie verdienen.

Tijdens de sessie vertel ik steeds wat ik ga doen en zorg ik ervoor dat jij en je partner je zo fijn mogelijk voelen.

Na de shoot ga ik met de foto’s aan de slag en maak ik een online gallery waar de foto’s uit jullie sessie in komen te staan. Vanuit deze online gallery gaan we aan de slag met de derde en laatste stap.

De bestelsessie:

Ongeveer 2 weken na jullie fotosessie zien we elkaar weer om alle mooie foto’s te bekijken. Ook kunnen jullie dan aangeven of jullie voor losse producten gaan of voor een vooraf samengestelde collectie. We bekijken de verschillende albums, wanddecoratie en luxe cadeauartikelen. Allen van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier maken jullie je eigen tastbare kunstcollectie. Een herinnering voor het leven waar later ook jullie kinderen en evt. kleinkinderen nog van kunnen genieten.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.