Wat leuk dat je belangstelling hebt in een fotosessie! Mocht je vrijblijvend een kennismaking met me willen inplannen dan kan dat altijd. Dit kan telefonisch, via beeldbellen of gewoon bij mij in de studio. Ik raad je wel aan om op tijd je sessie te boeken. Het zou toch zonde zijn als jouw plekje al bezet is.

Wanneer kun je het beste een fotosessie boeken?

Zwangerschapssessie:
Een zwangerschapssessie plan ik het liefste tussen de 28 en 34 weken van jouw zwangerschap in. Dit ligt namelijk helemaal aan hoe snel jouw buikje groeit en hoe mobiel je nog bent. Gezondheid staat immers voorop!

Newbornsessie:
Deze is het fijnste tussen de 5 en 14 dagen na de geboorte. Ik ga dan vaak uit van de uitgerekende datum. Mocht jouw kindje eerder komen dan ligt het een beetje aan hoe vroeg hij/zij is geboren en bekijken we samen wat het beste is.

Babysessie:
Wil je een babysessie dan zijn die het leukste tussen de 6 maanden en een jaar. In elk geval zodra je kindje al een beetje zelfstandig kan zitten maar nog niet kan lopen. (aan de hand lopen mag natuurlijk wel 😉 )

Bruiloft:
Zodra jullie verloofd zijn is het raadzaam om meteen te boeken. Ten minste 6 tot 12 maanden voor dat jullie bruiloft plaats vindt!

Portretten:
Wil je portretten van je kinderen laten maken dan kan dat vanaf de leeftijd 4 jaar. Dan kunnen ze namelijk simpele instructies opvolgen en is hun spanningsboog ook wat groter. Een portretsessie voor de 4 jaar raad ik dan ook af. 

Hopelijk tot snel!! Liefs Mariëlle

Contact

Mariëlle van Hamont Photography

Sonseweg 39
5681 BH Best
0651157035
info@hamontfotografie.nl

Mail mij