Welkom op mijn persoonlijke blog. Hier kun je bijzondere momenten vinden die ik graag met jullie wil delen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

  newborn naturel_Newbornfotografie_Eindhoven_Tilburg_Den-Bosch_Turnhout_Antwerpen_Lommel_Nijmegen_Arnhem_Helmond_Breda_sessie_natural_newbornfotograaf_hamontfotografie

  Tijdens een natural newborn shoot staat jouw kindje centraal. Geen props, pakjes of rare poses. Alleen jouw kindje op zijn mooist! Lees in deze blog hoe ik dat doe.

  bruidsfotograaf_Eindhoven_Tilburg_Den-Bosch_Turnhout_Lommel_Nijmegen_Arnhem_Helmond_Breda_Venlo_trouwen_hamontfotografie_trouwfotograaffotograaf

  De eerste bruiloft met een echt feest na 1,5 jaar was een feit! En wat was ik blij dat ik daarbij aanwezig mocht zijn! Lees en bekijk hier de bruiloft van Wouter en Simone.

  Newbornfotograaf_Eindhoven_Tilburg_Den-Bosch_Turnhout_Lommel_Nijmegen_Arnhem_Helmond_Breda_Venlo_newbornfotografie_hamontfotografie_babyfotograaf

  Yes, mijn nichtje Anne is eindelijk geboren en ik mocht haar op de foto zetten! Dit dametje met haar eigen willetje deed het heel goed maar wilde wel alles in de gaten houden.

  Newbornfotografie_Eindhoven_Tilburg_Den-Bosch_Turnhout_Lommel_Nijmegen_Arnhem_Helmond_Breda_Venlo_newbornfotograaf_hamontfotografie_babyfotografie

  In november 2021 mocht ik Luus fotograferen bij mij in de studio. Luus was op dat moment al 4 weekjes oud maar dat maakt voor mij niks uit.

  Newbornfotografie_Eindhoven_sessie_Lev_Tilburg_Den-Bosch_Turnhout_Nijmegen_Arnhem_Helmond_Breda_newbornfotograaf_hamontfotografie

  Tijdens mijn 1 op 1 workshop newbornfotografie op 8 januari 2022 kwam Lev als minimodelletje bij mij in de studio. Lev was toen 2 weekjes oud. Perfect dus om een newbornshoot te doen!

  Newbornsessie Niels - Nebwornfotograaf _ hamontfotografie - Babyfotografie - Babyfotoshoot - babyfotograaf - studiofotograaf - fotograaf best - fotograaf eindhoven - award winnende fotograaf - award winnende foto

  Lees hier over de newbornsessie van Niels waarbij ik ook nog eens 2 awards won! Deze sessie verlief zo soepel dat ik binnen 1,5 uur klaar was! Ik zou er nog zo wel een paar 100 willen haha

  Darmkrampjes zijn verschrikkelijk. Niet alleen voor jouw kindje maar ook voor jezelf! Lees hier 5 tips die je kunnen helpen bij darmkrampjes.

  hamontfotografie.nl - borstvoeding - tips bij borstvoeding - darmkrampjes

  Borstvoeding geven aan je kindje is zo mooi, maar wat nou als jouw kindje na de voeding steeds veel last heeft van darmkrampjes?

  Bij sommige baby’s zijn krampjes het gevolg van een voedselovergevoeligheid. Iets wat de moeder eet of drinkt komt in de moedermelk terecht en de baby reageert daarop. De baby reageert dan niet op de borstvoeding zelf, maar op kleine deeltjes uit de voeding van de moeder die in de melk terecht zijn gekomen. Lees hier hoe je daar rekening mee kunt houden.

  Geboortefotografie in Eindhoven en omstreken.

  Yes eindelijk heb ik de stap genomen om mijn geboortefotografie weer op te pakken. Een droom die uitkomt!

  Hier leg ik in het kort even uit wat geboortefotografie inhoudt en wat je van mij kunt verwachten. Hier kun je nog meer informatie vinden.

  Op 02-10-20 mocht ik voor het eerst naar het Elkerliek ziekenhuis te Helmond voor een reportage van Stichting Earlybirds. Hier wachtte een mooie klein meisje op mij dat al met 27 weken geboren was. Beneden in de hal werd ik opgewacht door de grote zus waarna we samen naar de suite liepen. Deze was echt veel groter dan dat ik gewend ben.

  Eindelijk mag ik weer voor stichting Earlybirds op pad. Voor mij heeft het extra lang geduurd aangezien ik voor de Corona zelf zwanger was waardoor ik bijna 1,5 jaar stil heb gezeten. Nu op 5 september mag ik dan eindelijk weer op pad.

  Dit keer naar een jongetje dat met 25 weken geboren is. Inmiddels is hij alweer 35,4 weken.

  Positief bevallen - bevallen op eigen kracht - hands off bevalling - badbevalling - mooie bevallingsverhalen - bevalling derde kindje

  Om 6 uur in de ochtend werd ik wakker met weeën. Ik herkende ze van 5 december dus ik dacht dit zullen wel weer oefen weeën zijn. Toch pakte ik mijn telefoon erbij en begon te timen. Er zat 8 minuten tussen maar dat werd elke keer een minuut korter. Ondertussen verloor ik een beetje vocht maar ook daar keek ik niet van op. Ik had erg dunne afscheiding en had dat ook al bij de verloskundige laten nakijken.

  Om half 7 werd Stefan wakker en ik hem vertelde dat ik weer aan het timen was en dat ik een beetje vocht verloor vroeg hij of ik een handdoek wilde. Gewoon voor de zekerheid. Mijn letterlijk woorden waren: “nee joh dat hoeft niiiieeeeehiieee hooooowwww doe toch maar wel!”

  newbornfotograaf - babyfotograaf - eindhoven - son & breugel - veghel - den bosch - puur - eerlijk - naturel

  Graag deel ik als moeder van 3 met jullie mijn top 10 van leuke en mooie baby-/kinderkleding merken. Ook ik ben steeds opzoek naar leuke nieuwe kinderkleren. Natuurlijk gaan de te kleine kleren van mijn oudste dochter vaak ook door naar mijn jongste dus wil ik wel graag wat kwaliteit hebben. Hierbij dus mijn lijstje. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

  1. Puur prenatal
  2. Dirkje
  3. Petit filippe
  4. Noppies

  Uiteindelijk kwam de arts rond 12 uur en voelde dat ik 2cm ontsluiting had en dat de harde buiken weeën waren. Hier zijn ze meteen gestart met weeënremmers, magnesium en een prik voor de longrijping van de baby.

  Maastricht werd gebeld, hier was plek voor mij maar als ik zou bevallen was er geen plek voor de baby. Toen is er besloten om Veldhoven te bellen, wanneer er in Veldhoven geen plek was zouden wij naar Rotterdam of Utrecht moeten.

  Sinds kort ben ik een nieuwe weg ingeslagen wat betreft zwangerschapsfotografie. Deze vorm van fotografie kun je misschien het beste omschrijven als puur, licht, vrouwelijk en een beetje uitdagend. Een zwangerschap is zoiets moois en dat hoeft echt niet weggestopt te worden onder een dikke laag kleren. Jij verdient het om je, ook tijdens je zwangerschap, mooi en vrouwelijk te voelen.

  Reden 1: Je bent mooi!

  We hebben allemaal dat stomme stemmetje in ons hoofd dat voortdurend negatieve gedachten aan ons doorgeeft. En nog erger, vaak geloven we dat stemmetje ook nog! Zwanger zijn is zo bijzonder, dat mag echt gezien worden.

  Zwanger van de derde | extreme misselijkheid | zwangerschapsmisselijkheid | ziekenhuisopname

  Het werd zelfs zo erg dat ik na 7 weken zwangerschap gedwongen werd te stoppen met werken. Nog geen 2 weken later werd ik voor de eerste keer opgenomen in het ziekenhuis wegens hyperemesis gravidarum. Extreme zwangerschapsmisselijkheid. Ik kon niks eten, drinken en hield ook niks binnen.

  Mijn gezin | Liefde voor elkaar | mijn weg naar fotograaf

  Toen mijn man in 2016 voor mijn verjaardag een camera kocht (Ja ik weet het ik heb echt een fantastische man die me overal in steunt) besloot ik om dan ook maar meteen een studie te volgen. Deze heb ik eind 2017 succesvol afgerond met gemiddeld een 8 en mag me volgens mijn diploma beroepsfotograaf noemen.

  Tip 1: Stijl fotografie

  Ga opzoek naar een fotograaf die bij jullie stijl/bruiloft past. Er zijn stiekem heel veel bruidsfotografen met allemaal een eigen stijl. Maar wat is nou jullie stijl? Wat vinden jullie mooi?

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn leuke acties en bijzondere gebeurtenissen? Meld je dan aan voor mijn VIP-members groep op Facebook!