Welkom op mijn persoonlijke blog. Hier kun je bijzondere momenten vinden die ik graag met jullie wil delen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

vrijwilligerswerk | earlybirds | fotoshoot | te vroeg geboren | newborn | ziekenhuis fotografie | hamontfotografie

Op 02-10-20 mocht ik voor het eerst naar het Elkerliek ziekenhuis te Helmond voor een reportage van Stichting Earlybirds. Hier wachtte een mooie klein meisje op mij dat al met 27 weken geboren was. Beneden in de hal werd ik opgewacht door de grote zus waarna we samen naar de suite liepen. Deze was echt veel groter dan dat ik gewend ben.

stichting earlybirds - met 24 weken geboren - te vroeg geboren - prematuur - baby jongen

Eindelijk mag ik weer voor stichting Earlybirds op pad. Voor mij heeft het extra lang geduurd aangezien ik voor de Corona zelf zwanger was waardoor ik bijna 1,5 jaar stil heb gezeten. Nu op 5 september mag ik dan eindelijk weer op pad.

Dit keer naar een jongetje dat met 25 weken geboren is. Inmiddels is hij alweer 35,4 weken.

Positief bevallen - bevallen op eigen kracht - hands off bevalling - badbevalling - mooie bevallingsverhalen - bevalling derde kindje

Om 6 uur in de ochtend werd ik wakker met weeën. Ik herkende ze van 5 december dus ik dacht dit zullen wel weer oefen weeën zijn. Toch pakte ik mijn telefoon erbij en begon te timen. Er zat 8 minuten tussen maar dat werd elke keer een minuut korter. Ondertussen verloor ik een beetje vocht maar ook daar keek ik niet van op. Ik had erg dunne afscheiding en had dat ook al bij de verloskundige laten nakijken.

Om half 7 werd Stefan wakker en ik hem vertelde dat ik weer aan het timen was en dat ik een beetje vocht verloor vroeg hij of ik een handdoek wilde. Gewoon voor de zekerheid. Mijn letterlijk woorden waren: “nee joh dat hoeft niiiieeeeehiieee hooooowwww doe toch maar wel!”

newbornfotograaf - babyfotograaf - eindhoven - son & breugel - veghel - den bosch - puur - eerlijk - naturel

Graag deel ik als moeder van 3 met jullie mijn top 10 van leuke en mooie baby-/kinderkleding merken. Ook ik ben steeds opzoek naar leuke nieuwe kinderkleren. Natuurlijk gaan de te kleine kleren van mijn oudste dochter vaak ook door naar mijn jongste dus wil ik wel graag wat kwaliteit hebben. Hierbij dus mijn lijstje. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

1. Puur prenatal
2. Dirkje
3. Petit filippe
4. Noppies

Sinds kort ben ik een nieuwe weg ingeslagen wat betreft zwangerschapsfotografie. Deze vorm van fotografie kun je misschien het beste omschrijven als puur, licht, vrouwelijk en een beetje uitdagend. Een zwangerschap is zoiets moois en dat hoeft echt niet weggestopt te worden onder een dikke laag kleren. Jij verdient het om je, ook tijdens je zwangerschap, mooi en vrouwelijk te voelen.

Reden 1: Je bent mooi!

We hebben allemaal dat stomme stemmetje in ons hoofd dat voortdurend negatieve gedachten aan ons doorgeeft. En nog erger, vaak geloven we dat stemmetje ook nog! Zwanger zijn is zo bijzonder, dat mag echt gezien worden.

Het werd zelfs zo erg dat ik na 7 weken zwangerschap gedwongen werd te stoppen met werken. Nog geen 2 weken later werd ik voor de eerste keer opgenomen in het ziekenhuis wegens hyperemesis gravidarum. Extreme zwangerschapsmisselijkheid. Ik kon niks eten, drinken en hield ook niks binnen.

Toen mijn man in 2016 voor mijn verjaardag een camera kocht (Ja ik weet het ik heb echt een fantastische man die me overal in steunt) besloot ik om dan ook maar meteen een studie te volgen. Deze heb ik eind 2017 succesvol afgerond met gemiddeld een 8 en mag me volgens mijn diploma beroepsfotograaf noemen.

Tip 1: Stijl fotografie

Ga opzoek naar een fotograaf die bij jullie stijl/bruiloft past. Er zijn stiekem heel veel bruidsfotografen met allemaal een eigen stijl. Maar wat is nou jullie stijl? Wat vinden jullie mooi?