Als fotograaf is het mijn is het mijn ultieme passie om alle wonderen van het leven vast te leggen en te vereeuwigen. Hierbij kun je denken aan geboortefotografie, zwangerschapsfotografie en newbornfotografie! Ik verzorg met veel liefde en oog voor detail de meest pure beelden van jullie geboortefotografie in Eindhoven en omgeving.

Geboortefotografie in Eindhoven

Ik (Mariëlle) werk al een aantal jaren als professioneel fotograaf. In 2017 mocht ik mijn eerste geboorte reportage vastleggen en een nieuwe droom werd geboren. Geboortefotografie in Eindhoven en omgeving is echt mijn passie! Aangezien ikzelf woonachtig ben in Son en Breugel kan ik dus heel snel in alle ziekenhuizen en woningen zijn. Iets wat bij geboortefotografie echt een must is!

Niets is zo puur als een pasgeboren kindje. De rauwe echte emoties die te lezen zijn op het gezicht van de moeder. Zodra ze haar kindje voor het eerst in haar armen kan sluiten.

Ook ik mag me gelukkig prijzen 3 keer ervaren te hebben hoe het is om moeder te worden. Hierdoor kan ik me dus perfect inleven tijdens jouw bevalling

Werkwijze geboortefotografie in Eindhoven en omgeving

Voordat ik bij jullie de geboortefotografie verzorg plannen we een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertel ik jullie mijn werkwijze zodat jullie weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Je kunt dan aangeven wat je wel en niet gefotografeerd wilt hebben en maakt evt. al een keuze uit mijn 3 verschillende pakketten.

Daarna is het verder genieten van je zwangerschap Je weet dat jouw bevalling op een professionele en mooie manier wordt vastgelegd.

Tijdens de geboortefotografie werk ik zoveel mogelijk op de achtergrond. Na de geboorte maak ik nog foto’s van de controles en de eerste visite zoals evt. broertjes, zusjes, opa’s en oma’s.

Heb ik je enthousiast gemaakt?

Plan dan een kennismaking in. Dan kunnen we bespreken wat ik voor jullie kan beteken omtrent de geboortefotografie!