Newbornfotografie Eindhoven sessie Lev

Newbornfotografie Eindhoven sessie Lev

Tijdens mijn 1 op 1 workshop newbornfotografie op 8 januari 2022 kwam Lev als minimodelletje bij mij in de studio. Lev was toen 2 weekjes oud. Perfect dus om een newbornshoot te doen!

Vanaf moment 1 was hij echt heel erg rustig en zen. Super fijn natuurlijk want nu kon mijn cursist op haar gemak foto’s maken en kon ik haar prima bijsturen daar waar nodig was.

Lev vond het allemaal wel prima en na even wakker te zijn geweest viel hij lekker in slaap. Nu konden we fijn foto’s maken terwijl hij op zijn buik lag en jeetje wat zag hij er mega schattig uit met dat bruine mutsje en dekentje over hem heen.

Daarna heb ik hem nog lekker in een wrap gewikkeld wat hij wel heerlijk vond en ik kreeg nog een gaapje en lachje als toetje.

Wat een heerlijk ventje was dat zeg!

Ook mijn cursist heeft die dag heel veel geleerd en veel mooie foto’s kunnen maken.

Tijdens zo’n 1 op 1 workshop leer ik je alle basis benodigdheden om te kunnen starten als newbornfotograaf zoals, de set-up, veiligheid, belichting, wrappen, poseren en nog veel meer. Mocht je daar meer over willen lezen dan kan dat door hierop te klikken.

Al met al was het een fantastische dag met veel leer momenten, een perfecte baby en veel mooie foto’s!

I love my job!!

Lees hier de review van zijn mama!

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram