Paardenfotografie

Al mijn hele leven heb ik paarden om mij heen gehad. Zolang als ik me kan herinneren heeft mijn vader met paarden gewerkt en kwam ik vaak bij zijn werk over de vloer. Als kleine gup van 1 jaar zat ik al boven op een paard samen met mijn vader. De liefde voor deze prachtige dieren heb ik dus van hem.

Toen ik een jaar of 7 was kregen we een eigen paard. Indi. Mijn eerste echte grote paardenliefde. Met hem kon ik lezen en schrijven. Helaas ben ik hem veel te vroeg verloren door een verkeersongeluk en kwam ik erachter dat ik eigenlijk veel te weinig foto’s van hem had. Daar baal ik enorm van, want ik mis hem nog steeds.

Daarom ben ik begonnen met paardenfotografie. Zodat ik ervoor kan zorgen dat andere, wél altijd die mooie herinneringen zullen hebben en altijd terug kunnen kijken naar hun paardenliefde.

Dus ben jij ook opzoek naar die mooie momenten samen met jouw paard? Of van je paard alleen. Laat het me dan weten. Samen gaan we die mooie momenten vastleggen.

Bij mij kun je kiezen uit 2 pakketten.

Just Nature en Black Beauty.

Bij het pakket Just nature gaan we lekker de natuur in, het liefst rond het gouden uurtje. Het belangrijkste bij de ze shoot is de connectie tussen jou en je paard. Je paard alleen kan uiteraard ook. Gewoon heerlijk genieten van jouw paard in de natuurlijke omgeving.

Bij het pakket Black Beauty blijven we op stal. Tijdens deze shoot staat jouw paard centraal en maken we foto’s waarbij uiteindelijk de achtergrond helemaal zwart wordt. Je paard kan alleen op de foto maar jij mag er uiteraard ook bij.

Ook organiseer ik soms stal mini’s. Mocht je dat op jouw stal ook willen dan graag eerst checken of er voldoende animo voor is. Een minishoot gaat pas door bij 5 of meer deelnemers en vindt plaats op of rondom stal.

Waar kun je uit kiezen

Pakket: Just nature

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?
– Het kennismakingsgesprek
– Fotosessie van 1,5 uur in de natuur
– 15×15 album met daarin 12 foto’s
– 10 digitale bestanden
€199,-

Pakket: Black Beauty

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?
– Het kennismakingsgesprek
– Fotossessie van 45 minuten op stal
– 3 luxe foto afdrukken incl. fotohouder
– 5 digitale bestanden
€199,-

Let op! De overige digitale bestanden in hoge resolutie en overige producten zijn niet inbegrepen bij de sessies.

” The best therapist

has four legs

and fur! “