Newbornfotografie Eindhoven – Sessie Luus

Newbornfotografie Eindhoven sessie Luus

In november 2021 mocht ik Luus fotograferen bij mij in de studio. Luus was op dat moment al 4 weekjes oud maar dat maakt voor mij niks uit. Ergens rust daar een soort taboe op of zo. Als je een newborn wilt fotograferen zeggen vele fotografen dat dat al moet voor dat het kindje 14 dagen oud is. Sommige willen zelfs al binnen 10 dagen gefotografeerd hebben.

Om heel eerlijk te zijn vind ik dat echt niet nodig. Ja ik zal misschien wat meer geduld moeten hebben voordat een kindje slaapt maar dat maakt toch niks uit? Bij mij kun je ook nog terecht als je baby’tje 6 weken oud is of zelfs 8 weken. Dus mocht jij zelf nog een foto’s hebben laten maken van je baby aarzel dan niet om even contact met me op te nemen.

Zo na dat gezegd te hebben weer even terug naar de sessie van Luus.

Jeetje ze rockte de sessie echt! In het begin was ze lekker wakker en dan wikkel ik ze altijd graag in een wrap zodat ze heerlijk rustig zijn, ookal zijn ze wakker. Ze had echt een fantastische heldere blik zoals je kunt zien in de foto’s.

Als de kindjes wakker zijn fotografeer ik vaak ook veel details, in dit geval de voetjes, handjes en dat allemaal in contact met mama. Zo krijg je echt hele mooie contrastrijke beelden en zie nog beter het verschil tussen de kleine mini voetjes van de baby en de handen van mama. Het zijn namelijk de details die we het snelste vergeten en dat is zo jammer.

Nadat Luus in slaap viel heb ik nog wat mooie foto’s kunnen maken van haar lekker in een wrap op haar rug en buik. Ze vond alles prima en was super relaxed. Echt een droom sessie dus.

En het werd alleen maar beter want met 1 van de foto’s won ik zelfs een gouden award! Hoe tof is dat!! Nu lekker nagenieten van als dat moois want voor je het weet zijn ze groot!

Hier kun je meer lezen over de awards. Newbornfotografie Eindhoven sessie Luus

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Instagram