Zwangerschapsfotografie


Eindelijk is het zover!

Je hebt een positieve test in handen. Je kunt je geluk niet op want jullie verwachten een kindje! Een kindje dat zo onwijs welkom is en na het zien van de eerste echo ben je meteen verlieft op die rijstkorrel in je buik.

Tijdens de eerste periode van je zwangerschap voel je je misschien niet zo lekker en kun je sommige geuren niet goed verdragen. Ook begin je te huilen om de kleinste dingen. Je kunt of wilt het nog niet vertellen waarom je je niet lekker voelt en waarom je de ene dag zo vrolijk bent en de andere dag heel erg emotioneel.

Maar dan ineens… 


Breekt het tweede trimester aan en voel je je weer een stuk beter. Eindelijk kun je het van de daken schreeuwen. Je buikje begint nu ook al wat zichtbaar te worden. Ow en wat dacht je van dat getrappel in je buik! Heerlijk gewoon. Een gevoel dat je niet kunt beschrijven. Alleen jij en je wondertje!

Elke week of misschien wel maandelijks een foto om de groei van je buik bij te houden, maar echt mooie foto’s lukken niet echt. Je staat er niet op zoals jij voor ogen hebt en je vriend/man begrijpt niet helemaal goed wat jij bedoeld. Balen is dat want je wilt immers later aan je kinderen kunnen laten zien hoe jij eruitzag toen ze nog in je buik zaten. Ook wil je ze dan kunnen vertellen hoe je je voelde op dat moment en zwijmelt weer even weg bij het bekijken van de beelden in je album.

Als Zwangerschapsfotograaf uit Eindhoven e.o. ga ik je daarbij helpen. Ik ga die mooie foto’s voor je maken waar jij zo naar verlangt. Zodat jij terug kunt blijven gaan naar deze bijzonder periode in je leven en zodat je deze beelden kunt nalaten aan je kinderen en misschien wel kleinkinderen.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan snel mijn blog met 7 redenen waarom je juist WEL een zwangerschapsreportage moet boeken.

Waar kun je uit kiezen

Zwangerschapssessie

Wat zit er bij dit pakket inbegrepen:

– Basic zwangerschapssessie buiten of in de studio
– 15×15 basic album
– 7 HQ digitale bestanden
– €25,- product tegoed (digitale bestanden uitgesloten)

€249,-

Pakket Belly&Baby

Wat zit er bij dit pakket inbegrepen:

– 1 zwangerschapssesie van 1 uur & 1 newbornsessie van max. 2 uur
– 20×20 luxe album met 20 pagina’s
– 15 HQ digitale bestanden
– €50,- product tegoed (digitale bestanden uitgesloten)

€549,-

Let op! De overige digitale bestanden in hoge resolutie en overige producten zijn niet inbegrepen bij de sessies.

De bestelsessie:

 

3 weken na de fotosessie zien we elkaar weer om alle foto’s te bekijken. Ik maak dan een mooie presentatie van alle foto’s en daarna gaan we aan de slag met jullie album. Jullie kiezen de foto’s uit die jullie daarin willen hebben en misschien willen jullie het album wel een mooie upgrade geven. We bekijken alle overige producten waarmee jullie het pakket kunnen uitbreiden, je kunt dan denken aan wanddecoratie, printboxen, harmonicaboekjes etc.

Als laatste kunnen jullie dan bekijken hoeveel digitale bestanden jullie willen afnemen.
Zo maken we samen jullie collectie tot een prachtige herinnering.

 

Klinkt dit alles goed? Vraag dan hieronder de brochure aan.

De albums

Basic Album:
 30×30 cm
Linnen cover
Soft paper pagina’s
20 pagina’s
€199,-

Luxe Album:
20×20 cm
luxe linnen of kunstleren
fotocover of embossing
10 spreads (20 pagina’s)

€299,-

Exclusive Album:
30×30 cm
Luxe linnen of kunstleren
album met grote foto op acryl

10 spreads (20 pagina’s)

€399,-

Wist je dat ik nog veel meer producten in mijn assortiment heb zitten dan alleen albums! Wat dacht je van wanddecoratie zoals een mooi canvas of een luxe foto achter plexieglas. Neem dus snel even een kijkje op mijn speciale producten pagina. En bedenk alvast hoe jij je eigen tastbare collectie wilt gaan samen stellen!

” Een stille wens

een diep verlangen,

jij hebt onze hoop

door geluk vervangen! “