Zwangerschapsfotografie 2.0

Sinds kort ben ik een nieuwe weg ingeslagen wat betreft zwangerschapsfotografie. Deze vorm van fotografie kun je misschien het beste omschrijven als puur, licht, vrouwelijk en een beetje uitdagend. Een zwangerschap is zoiets moois en dat hoeft echt niet weggestopt te worden onder een dikke laag kleren. Jij verdient het om je, ook tijdens je zwangerschap, mooi en vrouwelijk te voelen. Dit is echt wat ik het allerliefste doe. Jou op je gemak stellen, je zelfvertrouwen geven en je er zo mooi mogelijk uit laten zien. Juist vooral tijdens de zwangerschap!

Waarom deze verandering?

Ik fotografeer nu zo’n 3 jaar zwangerschappen en ik merkte aan mijzelf dat ik er een beetje in vastliep. Natuurlijk ben ik heel blij met de foto’s die ik maak maar ik miste iets, maar ja wat. Sinds vorig jaar kun je mij ook boeken als bruidsfotograaf en daar ben ik in aanraking gekomen met een wat vrouwelijkere/ romantischere stijl fotografie. Dit sprak mij zo aan dat ik dacht daar wil ik iets meer mee gaan doen alleen wist ik nog niet goed hoe. Mijn coach vroeg toen aan mij waarom ik het niet zou combineren. Dus mijn zwangerschapsfotografie combineren met een wat vrouwelijkere en uitdagendere stijl. Dit zag ik helemaal zitten en ben daar meteen mee aan de slag gegaan. Ook tijdens een workshop van een andere coach kwam ik er wederom achter dat dit echt mijn ding is en dat ik hier veel meer uit wil gaan halen. Ze noemde het mijn NICHE. Vrij vertaald “hetgeen wat echt mijn passie is en waar ik het meeste voldoening uit haal”. Je zult mij dan de komende tijd hier flink mee aan de slag zien gaan, zelfs tijdens mijn eigen zwangerschapsverlof die al bijna begint!

Hoe gaat zo’n shoot nou in zijn werk?

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze shoot raad ik je aan om op zoek te gaan naar een licht, liefst wit lingerie setje waar jij je comfortabel en vrouwelijk in voelt. Daarnaast is het ook altijd mooi om een lichte/ witte blouse van je man/vriend klaar te leggen die je aan kunt doen en een lekkere oversized vest/trui. Ook deze in een lichte kleur. Ikzelf heb verschillende kanten jurkjes en een kimono die je natuurlijk ook mag gebruiken. Ik zal je heel eenvoudige aanwijzingen geven die je ook zonder ervaring voor de camera makkelijk kunt opvolgen zodat alle foto’s super mooi worden. Het fijnste is om te werken beginnend met een staande pose, daarna zittend en als laatste liggend. Ook zullen we altijd beginnen met lingerie en een jurkje zodat je je niet meteen helemaal bloot hoeft te geven.

Na de shoot ga ik aan de slag met de foto’s en aan de hand van het pakket dat je gekozen hebt krijg je het aantal foto’s en of album toe gestuurd. Deze mogen natuurlijk ook bij mij opgehaald worden. Ook is er de mogelijkheid om na de shoot een bestelsessie bij mij in te plannen zodat we samen naar de foto’s kunnen kijken. Ik kan je dan helpen bij het bepalen van welke foto’s je wilt hebben en wat je ermee wilt doen. We kunnen samen een album samenstellen, losse prints en/of wanddecoratie bestellen zodat jij een mooie blijvende herinnering hebt aan jouw zwangerschapsperiode. Ik werk alleen met de beste leveranciers zodat jij ook echt iets unieks krijgt!

Wat misschien ook leuk is om te weten is dat ik voor maart en april opzoek ben naar modellen die samen met mij deze tegekke foto’s willen gaan maken zodat ik mijn portfolio kan gaan uitbreiden en ik dus meer beelden met jullie kan gaan delen! Dus mocht je uitgerekend zijn in april of mei (dit zodat we nog wel voldoende ruimte hebben voor het plannen van de foto’s) en wil je mij hierbij graag helpen?! Let me know!! Dan stuur ik je alle informatie en voorwaarden toe die je nodig hebt.

Ben je pas later uitgerekend en heb ik toch je interesse gewekt?? Stuur me dan snel een mailtje zodat we samen jouw shoot kunnen gaan inplannen!