Newbornfotograaf Eindhoven – Sessie Anne

Newbornfotograaf Eindhoven – Sessie Anne

Eindelijk is ze er dan! Mijn nieuwe nichtje Anne! Wat een mooi, lief, klein meisje. Bij haar grote broer wilde ik al graag foto’s maken, helaas lukte dat niet omdat ikzelf in het ziekenhuis lag voor mijn eigen zwangerschap.

Nu bij zijn zusje ging dat wel! Eind December 2021 kwamen ze bij mij in de studio. Ze was toen een week of 3 oud.

Papa en mama hadden al verteld dat ze graag overal bij wil zijn en wat minder slaapt. Nou dat klopte ook. Zo klein als dat ze was zo graag wilde ze erbij zijn. Ze vond alles interessant en van slapen kwam niet veel.

Veel foto’s die ik gemaakt zijn zijn dan ook met een heerlijk wakker snoetje. Zo lief die twinkelende oogjes!

Na een tijdje viel ze toch heerlijk in slaap waardoor ik haar op haar buik kon leggen om zo ook nog wat foto’s te kunnen maken. Voor deze sessie hebben we eigenlijk alleen mijn witte achtergrond gebruikt.

Jullie zien bij deze sessie alleen de detailfoto’s aangezien de papa en mama van Anne hebben aangegeven dat ze de andere foto’s liever niet online zien verschijnen. En zoals jullie wel gewend zijn van mij maak ik tijdens een newbornsessie altijd detail foto’s. Het liefst met de handen van papa en mama erbij om het contrast te vergroten. Het zijn namelijk de details die we het snelst zullen vergeten. En hoe mooi is het dan als je daar nog foto’s van hebt zodat je even terug kunt gaan naar die kleine zachte voetjes, pruillipje, donshaartjes etc.

In mijn algemene voorwaarden heb ik trouwens staan dat ik de foto’s altijd mag gebruiken voor mijn portfolio, socialmedia en promotie. Mocht je dat niet willen dan vraag ik je dat schriftelijk aan mij door te geven.

Lees hier over de newbornsessie van Luus.

newbornfotograaf Eindhoven sessie Anne

Wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn leuke acties en bijzondere gebeurtenissen? Meld je dan aan voor mijn VIP-members groep op Facebook!