Van leerkracht naar gastouder naar fotograaf

Hoe dan zul je je misschien afvragen en waarom?! ⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In 2010 ben ik als leerkracht begonnen tot dat ik zwanger raakte van mijn 1e trots Raf! Er was toen heel weinig werk te vinden in het onderwijs wat je je nu niet kunt voorstellen. Toen heb ik besloten om het roer om te gooien en voor mijzelf te gaan werken als gastouder. Voordeel hiervan… Ik kon fijn met kinderen blijven werken en lekker thuis voor mijn eigen kindje. Ondertussen maakte ik natuurlijk met mijn telefoon veel foto’s en kreeg vaak te horen dat ik er meer mee moest gaan doen. Vooral toen mijn dochtertje Emmelie geboren werd.
Toen mijn man in 2016 voor mijn verjaardag een camera kocht (Ja ik weet het ik heb echt een fantastische man die me overal in steunt) besloot ik om dan ook maar meteen een studie te volgen. Deze heb ik eind 2017 succesvol afgerond met gemiddeld een 8 en mag me volgens mijn diploma beroepsfotograaf noemen. Tijdens deze studie ben in contact gekomen met bruidsfotografie en ik was meteen verliefd. Dit is wat ik wilde!! Nu parttime gastouder zodat ik voor mijn kindjes lekker thuis ben en vooral in het weekend fotograaf en voor dit jaar (2019) al bijna volgeboekt voor bruiloften! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat ben ik trots dat ik in zo’n korte tijd al zoveel bereikt heb. Dankbaar dan mijn man me mijn eerste zetje heeft gegeven om ook echt te gaan starten als fotograaf, en natuurlijk mijn familie en vrienden die altijd achter mij staan.
Dankbaar voor alle boekingen die ik al gekregen heb een nog binnen ga krijgen. Het vertrouwen dat mensen in mij hebben. Voor mijn coach Jessica die mij helpt te groeien niet alleen bedrijfstechnisch maar ook persoonlijk. En natuurlijk alle lieve collega’s die ik in de afgelopen jaren heb leren kennen. Dank je wel allemaal, zonder jullie was mij dit echt niet gelukt.

Fotocredits: Natalie Vermorken Photography