Het is gelukt! Je bent nu aangemeld voor mijn 4 daagse challenge newbornfotografie. Super leuk dat je mee doet.

Ga snel naar facebook en meld je aan bij mijn speciale pagina. Via deze pagina zal ik elke dag live komen en neem ik jullie mee in het fotograferen van baby’tjes.

Enige kennis van een camera is wel handig maar niet perse noodzakelijk. Jij kunt uit deze challenge halen wat jij wilt.

Wat gaan we doen??

In 4 dagen gaan we opzoek naar jouw ideale newborn foto. Wat maakt nou juist die foto uniek en hoe kun jij dit gaan gebruiken in jouw fotografie.

Maar dat is niet het enige! Ook zal ik je meenemen in een stukje workflow en laat ik je kort zien wat je allemaal kunt halen uit 1 simpele pose.

Ik zal je aanzetten tot actie en ik zou het fijn vinden als je na elke dag jouw resultaten deelt in deze groep. Dit kan dan in de daarvoor gemaakte draadjes zodat het overzichtelijk blijft.

Doe je dat namelijk bij elke challenge-dag dan maak jij kans op een toegangsticket voor de winter fotofair incl. mijn mini-workshop newbornfotografie die ik daar zal houden! Dit is een perfecte verdieping op wat wij tijdens deze vier daagse challenge gaan doen.

Aan het einde van de challenge (op maandag 25 oktober, zodat ook mensen die later aanschuiven of via de replay kijken ook de kans krijgen) geef ik nog iets super gaafs weg! Ja je leest het goed! Nog leuker dan het toegangskaartje met mini-workshop!

Ben je al  nieuwsgierig naar wat dat gaat worden?? Noteer dan maandag 25 oktober in je agenda want dan kom ik ook weer live in de facebookgroep om de winnaar bekend te maken!

Ik heb er zin in! Tot maandag 18 oktober om 10 uur voor de eerste challenge!

Oh en ik zou het trouwens heel leuk vinden als we elkaar zouden volgen op Instagram en Facebook!