Bruidsfotografie

Gefeliciteerd! Eindelijk heeft jouw grote liefde je ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk hebt jij al precies voor ogen hoe jullie dag eruit moet gaan zien. Je droomde immers al als klein meisje over trouwen en nu kun je het ook echt gaan plannen. Hoe gaaf is dat!

Maar dan begint het regelen.

Die checklist met zoveel puntjes die geregeld moeten worden. Het leukste is natuurlijk het uitzoeken van DE jurk en het bezoeken van verschillende prachtige trouwlocaties. Je wilt dat het romantisch is en dat het warm en knus aanvoelt. De liefde wil je kunnen proeven zodra je bij de locatie binnen stapt.
Alles wordt tot in de kleinste details geregeld en daarna ga je opzoek naar een fotograaf die bij jou past. Zodra je bij google bruidsfotograaf intypt zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel fotografen en zoveel verschillende stijlen. Ook bekijk je honderden foto’s om bij de perfecte bruidsfotograaf uit te komen die bij jouw stijl past.  Je wilt namelijk een lichte, rustige en romantische uitstraling die past bij die ene prachtige locatie.

“All in one” bruidsfotograaf

Maar buiten die lichte, romantische stijl zoek je ook een bruidsfotograaf die jou begrijpt, weet wat jij wilt voor jouw speciale dag. Een bruidsfotograaf die niet alleen fotografeert, maar er ook is voor jou. Een soort “all in one” fotograaf die jou helpt en die je, daar waar nodig is, een beetje aanstuurt. Iemand waarmee je meteen een klik hebt en waar jij je fijn en op je gemak bij voelt. Want eerlijk is eerlijk, je voelt je misschien niet zo op je gemakt als en op de foto gezet moet worden. Dus die klik is zo belangrijk.
Laat mij dit voor jullie doen. Door mijn ervaring als bruidsfotograaf weet ik precies wat jullie nodig hebben en wanneer jullie dat nodig hebben. Ik weet jullie precies zo te fotograferen dat jullie die mooie, lichte en romantische stijl krijgen in jullie foto’s. Foto’s die jullie speciale dag perfect weergeven en waar jullie nog heel lang van kunnen genieten. Geen strak geposeerde foto’s en met zo min mogelijk camera-smiles.
Wil je meer lezen over bruidsfotografie? Lees dan mijn blog met 9 tips voor nog mooiere foto’s op jullie dag!

Pakketten

Omdat een bruiloft heel persoonlijk is kun je bij mij als bruidsfotograaf kiezen uit verschillende pakketten. Je kunt kiezen uit “Alles is liefde” (large), “Weg van jou” (medium) en “Ja ik wil” (small). Zo kunnen jullie zelf kiezen wat het beste bij jullie speciale dag past.

Binnen een week krijgen jullie enkele foto’s als preview die jullie speciale dag in zijn geheel weergeven. Deze preview zal voorzien zijn van mijn logo.

2 Maanden na jullie bruiloft zien we elkaar weer tijdens de bestelsessie om alle foto’s te bekijken. Ook bekijken we dan de verschillende albums, wanddecoratie en luxe cadeau artikelen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Allen van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier maken jullie je eigen tastbare kunstcollectie van jullie bruiloft. Een herinnering voor het leven waar later ook jullie kinderen nog van kunnen genieten.

Met mijn foto’s vertel ik graag het hele verhaal! Mag ik die van jullie ook vertellen?

Forever yours!

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 12 uur fotografie
– 400 foto’s op hoge resolutie
– Luxe trouwalbum van 30×30 incl. 15 spreads (upgrade mogelijk)

€2199,-

Alles is liefde!

Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 10 uur fotografie
– 300 foto’s op hoge resolutie
– Luxe trouwalbum van 30×30 incl. 15 spreads (upgrade mogelijk)


€1999,-

Meest geboekt!

Ja, Ik wil

 Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 8 uur fotografie
– 250 foto’s op hoge resolutie
Luxe trouwalbum van 20×20 incl. 15 spreads (upgrade mogelijk)


€1799,-

Basic

 Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

– Het kennismakingsgesprek
– 6 uur fotografie
– 200 foto’s op hoge resolutie
Luxe trouwalbum van 20×20 incl. 15 spreads (upgrade mogelijk)


€1599,-

Album upgrade

Album exclusive incl. bewaarbox en USB-houder

30×30 cm

Luxe linnen of kunstleren

album met foto op acryl

30 spreads (60 pagina’s)

Deep mat papier

€999,-

Ouderalbum

15×15 cm

Luxe linnen of kunstleren cover

15 spreads (30 pagina’s)

€149,-

Ouderalbum

20×20 cm

Luxe linnen of kunstleren cover

15 spreads (30 pagina’s)

€199,-

Ouderalbum

20×20 cm

Luxe linnen of kunstleren cover

20 spreads (40 pagina’s)

€249,-

Wil je meer inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Of vraag meteen de brochure aan.

You will forever be my always…

Voelt dit als een match?

Door het invullen van dit formulier kom je automatisch op de maillijst van de nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven.

Bruidsfotograaf – bruidsfotograaf Eindhoven – bruidsfotograaf Son en Breugel – Bruidsfotograaf Best – Bruidsfotograaf Noord-Brabant – Bruidsfotograaf Vught – Bruidsfotograaf Geldrop – Bruidsfotograaf Sint Oedenrode – Bruidsfotograaf Veghel – Bruidsfotograaf Den Bosch – Bruidsfotograaf in het Bos