Workshop baby- en kinderfotografie

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in mijn workshop baby- en kinderfotografie.
Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor papa’s en mama’s die hun kinderen graag mooier op de foto willen leren zetten.

Je wilt je kinderen echt in beeld hebben precies zoals ze zijn. Geen geposeerde camera smiles, want daar zijn ze zo goed in he! Zeg een keer lachen of cheese en ze hebben de meest rare gezichtsuitdrukkingen die eigenlijk niks met lachen te maken heeft.

Je herkent het vast wel,

jouw kind is fijn aan het spelen wat een heel mooi beeld oplevert. Jij pakt je
telefoon en precies op het moment dat je de foto wilt maken staat hij/zij op en gaat iets anders doen. Weg mooi foto momentje. Of je krijgt ze niet allemaal tegelijk op de foto. De een kijkt naar links de andere naar rechts. Ow en wacht de baby heeft nog een snottebel en vervolgens is kind 2 alweer weggerend om te gaan spelen.

Ook bij mij gebeurt dat regelmatig hoor! Zodra ik mijn telefoon erbij pak denken mijn kinderen meteen, he leuk een filmpje! Of krijg ik de vraag wie belt er? Weg mooie ongestoorde foto. Want zeg nou zelf, het zijn juist de foto’s waarop ze helemaal niet lachen en helemaal in hun eigen element zijn, die we uiteindelijk het mooiste vinden.

Dit ga jou proberen te leren!

Wat ga je leren:

– Wat doet het licht en hoe kun je licht gebruiken
– Compositie
– Het effect van de omgeving
– Nabewerken in Lightroom
– Do’s & don’ts
– Ow en je krijgt ook nog huiswerk mee hahaha
– Na het inzenden van je huiswerk en het ontvangen van mijn feedback, ontvang je een certificaat van deelname aan deze workshop.

Voor deze workshop hoef je geen fancy camera te hebben. Een telefoon met een camera is voldoende.

Wanneer wordt deze workshop gegeven?

– Zaterdag 23 oktober om 10 uur bij mij in de studio.

De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Bij veel interesse gaan er meerdere dagen ingepland worden.

Wat gaat deze workshop kosten?

De investering in deze workshop, waar je de rest van je leven plezier van gaat hebben is:

€99,-

Dit bedrag is inclusief de bovengenoemde onderwerpen, koffie/thee, iets lekkers en de certificaat na de cursus.

Na de inschrijving ontvang je van mij een factuur voor de aanbetaling van €50,- hierdoor ben je verzekerd van jouw plekje tijdens deze workshop.
Het overige bedrag betaal je pas een week voordat de workshop plaatsvindt.

Dus ben jij er klaar voor om jouw huis, tuin en keuken fotografie een flinke en leuke upgrade te geven?? Schrijf je dan nu in.

The moment may be temporary but the memory is forever!

Bekijk hier alvast mijn 8 gratis gratis tips voorafgaand aan de workshop baby- en kinderfotografie!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn leuke acties en bijzondere gebeurtenissen? Meld je dan aan voor mijn VIP-members groep op Facebook!