Fine-art kinderportret

Verlang jij ook zo naar mooie tijdloze foto’s van je gezin en/of kinderen, maar het lukt je steeds niet om ze mooi op de foto te krijgen? Een portret waarbij jouw knappe koppie(s) echt stralen? Dan is een fine-art kinderportret sessie echt iets voor jou!

Tijdens een fine-art kinderportret sessie besteed ik heel veel aandacht aan het complete plaatje. De compositie, de emotie en uitstraling het moet echt helemaal kloppen. Een fine-art sessie is het fijnste als een kind 4 jaar of ouder is. Kinderen die jonger zijn kun je namelijk minder goed instructies geven die bij een fine-art portret wel handig zijn.

Een fine-art kinderportret is een beeld waar je uren naar kunt kijken en waar je elke keer weer door geraakt wordt. Portretten die je maar wat graag aan je muur wilt hebben hangen en waar je niet alleen jezelf maar ook opa en oma heel blij en trots mee zult maken.

Fine-art kinderportret

Wat zit er in dit pakket?

– Het kennismakingsgesprek

– 1 fine-artsessie van 1,5 uur inclusief styling, haren en evt. make-up door mij

– Mijn kennis en kunde over de nabewerking van jullie foto’s

– 5 digitale bestanden in groot formaat

– Minialbum 7×7 incl. de 7 foto’s

– 5 mooie fine-art afdrukken in passe-partout + houder

– €25,- product tegoed (digitale bestanden uitgesloten)

€299,-

De bestelsessie:

3 weken na de fotosessie zien we elkaar weer om alle foto’s te bekijken. Ik maak dan een mooie presentatie van alle foto’s en daarna gaan we aan de slag met jullie boekje. Jullie kiezen de foto’s uit die jullie daarin willen hebben en jullie kiezen de 5 foto’s uit die jullie afgedrukt willen hebben. We bekijken alle overige producten waarmee jullie het pakket kunnen uitbreiden.

Als laatste kunnen jullie bekijken of jullie er nog extra digitale bestanden bij willen hebben.
Zo maken we samen jullie collectie tot een prachtige herinnering.

Luxe ingelijste prints

Ingelijste print small
21 x 30 cm
Mohawk Eggshell papier (speciaal voor fine-art prints)
Witte of zwarte lijst
€199,-

Ingelijste print medium
30 x 42 cm
Mohawk Eggshell papier (speciaal voor fine-art prints)
Witte of zwarte lijst
€299,-

Ingelijste print Luxe
50 x 70 cm
Mohawk Eggshell papier (speciaal voor fine-art prints)
Witte of zwarte lijst
€399,-

Natuurlijk heb ik veel meer producten dan alleen ingelijste prints. Wat dacht je van een mooi album of een luxe foto achter plexieglas?! Wil je die graag ook even bekijken? Neem dan gerust even een kijkje op de speciale producten pagina. Ook vind je hier extra informatie zoals formaten, prijzen en upgrades.

Wil je meer inspiratie opdoen voor je eigen fine-art kinderportret sessie? Bekijk dan hier de foto’s

Wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn leuke acties en bijzondere gebeurtenissen? Meld je dan aan voor mijn VIP-members groep op Facebook!