Geboortefotografie

  Als geboortefotograaf uit Eindhoven e.o. is het mijn ultieme passie om het wonder van het leven vast te leggen en te vereeuwigen. Hierbij kun je denken aan geboortefotografie, zwangerschapsfotografie en newbornfotografie! Ik verzorg met veel liefde en oog voor detail de meest pure beelden van jullie geboortefotografie in Eindhoven en omgeving.

  Wauw! Jullie verwachten een kindje!


  Niet zomaar een kindje nee, een kindje dat uit pure liefde is ontstaan! Wat een mooie, bijzondere en misschien ook wel spannende periode breekt er nu aan.

  De geboorte van jullie kindje is een van de mooiste momenten uit jullie leven. Als je als vrouw gaat bevallen gaat er zoveel langs je heen dat je soms hele delen van de bevalling mist.

  Blikken die je met je partner wisselt, momentjes waarbij je helemaal in jezelf keert om een wee op te vangen.

  Details zoals het vasthouden van elkaar, de rimpelige voetjes van jullie pas geboren wondertje, de heerlijke vernix laag die jullie kindje bedekt.

  Als partner wil je je natuurlijk zo goed mogelijk kunnen focussen op je vrouw en haar bijstaan daar waar mogelijk is. Niet bezig zijn met een camera die niet scherp wil stellen of wat dacht je van het vergeten van het lensdopje door de spanning waardoor je net dat ene moment mist! Dat wil je niet.

  Wat kan ik als geboortefotograaf uit Eindhoven e.o. voor jullie betekenen?

  Voordat ik bij jullie de geboortefotografie verzorg plannen we een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertel ik jullie mijn werkwijze zodat jullie weten wat jullie van mij kunnen verwachten. Je kunt dan aangeven wat je wel en niet gefotografeerd wilt hebben en maakt evt. al een keuze uit de 2 verschillende pakketten.

  Daarna is het verder genieten van je zwangerschap Je weet immers dat jouw bevalling op een professionele en mooie manier wordt vastgelegd.

  Tijdens de geboortefotografie werk ik zoveel mogelijk op de achtergrond. Na de geboorte maak ik nog foto’s van de controles en de eerste visite zoals evt. broertjes, zusjes, opa’s en oma’s.

  Zelf moeder van 3 prachtige kinderen

  Ikzelf heb nu 3 kinderen en ik heb foto’s laten maken bij de laatste 2 bevallingen. Ik baal zo enorm dat ik geen foto’s heb van de eerste bevalling. Die is echt helemaal langs mij heen gegaan en ik kan me alleen nog maar flarden ervan herinneren.

  De laatste keer dat ik mocht bevallen was in december 2019. Dat was echt een droom bevalling en ik ben van mening dat juist de positieve verhalen rondom een bevalling gedeeld moeten worden en niet alleen de horrorverhalen die je meestal tegenkomt. Lees daarom mijn verhaal over hoe mooi een bevalling kan zijn.

  geboortefotograaf Eindhoven | geboortefotograaf Son en Breugel | geboortefotograaf Noord-Brabant | geboortefotograaf Nederland

  Waar kun je uit kiezen

  Pakket: Geboorte

  Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

  – Vanaf 38 weken sta ik 24/7 voor jullie klaar

  – Fine-art album van 15×15 incl. 10 spreads met je hoogtepunten van jullie bevalling en de geboorte datum op de cover

  – 75 tot 100 HQ digitale bestanden

  – Mijn kennis en kunde over de nabewerking van jullie foto’s

  – Mogelijkheid tot een bestelsessie waar jullie overige luxe foto-producten kunnen bekijken en bestellen

  €999,-

  Geplande keizersnede

  Wat zit er in dit pakket inbegrepen?

  – Fine-art album van 15×15 incl. 10 spreads met je hoogtepunten van jullie bevalling en de geboorte datum op de cover

  – 50 tot 75 HQ digitale bestanden

  – Mijn kennis en kunde over de nabewerking van jullie foto’s

  – Bestelsessie waar jullie overige luxe foto-producten kunnen bekijken en bestellen

  €849,-

  Vul jouw geboortesessie aan:

  Zwangerschapssessie incl. 5 HQ digitale bestanden

  Voor maar €150,- i.p.v. €175,-

  Newbornsessie incl. 5 HQ digitale bestanden

  Voor maar €189,- i.p.v. €225,-

  Extra spreads per 5
  (10 pagina’s) flat-lay

  €50,-

  Naam of geboortedatum op de cover van het album

  €50,-

  De bestelsessie

  3 weken na de geboorte zien we elkaar weer om alle foto’s te bekijken. Ook gaan we dan samen jullie prachtige album samenstellen zodat jullie je eigen tastbare herinnering van deze bijzondere gebeurtenis hebben. Een herinnering voor het leven waar later ook jullie kinderen nog van kunnen genieten.

  Verder heb je dan ook de mogelijkheid om je album een evt. upgrade te geven of andere luxe fotoproducten te bekijken en toe te voegen aan jullie collectie. Zo kunnen jullie je ervaring nog mooier maken!

  Al mijn producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gaan levenslang mee.

  Album upgrades

  Hierbij ruil je het huidige album in dat bij het pakket zit.
  Het bedrag dat bij deze upgrades vermeld staat wordt dan bij het pakket opgeteld…..

  Luxe Album:
  20×20 cm
  luxe linnen of kunstleren
  fotocover of embossing
  10 spreads (20 pagina’s)

  €149,-

  Exclusive Album:
  30×30 cm
  Luxe linnen of kunstleren
  album met foto op acryl

  10 spreads (20 pagina’s)

  €299,-

  Wist je dat ik nog veel meer producten in mijn assortiment heb zitten dan alleen albums! Wat dacht je van wanddecoratie zoals een mooi canvas of een luxe foto achter plexieglas. Neem dus snel even een kijkje op mijn speciale producten pagina. En bedenk alvast hoe jij je eigen tastbare collectie wilt gaan samen stellen!

  “Birth is the epicenter

  of woman’s power”

  Wil je meer te weten komen over mij als geboortefotograaf te Eindhoven e.o. dan mag je uiteraard altijd bellen of mailen. Ook mag een kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend ingepland worden. Dit kan via Zoom of bij mij in de studio.

  Het voordeel van een kennismaking in de studio is dat jullie meteen mijn werk kunnen bekijken en mijn producten kunnen zien, ruiken en voelen. Ikzelf ben erg zintuigelijk ingesteld dus ik kan me voorstellen dat dat voor andere ook erg fijn zal zijn.

  Wil je van alles als eerste op de hoogte zijn meld je dan aan voor  mijn VIP-membersgroep op facebook

  Ben je al overtuigd?! Boek dan meteen je plekje want ik kan als geboortefotograaf uit Eindhoven maar een x aantal bevallingen fotograferen op jaarbasis!